Saturday, October 3, 2020

Kia K5 приїхав в Росію

 Продажі нового седана бізнес-класу KIA K5 на російському ринку стартують 1 вересня 2020 року

Нова модель приходить на зміну KIA Optima , популярному бізнес-седану, впевнено займає в останні роки друге місце в своєму сегменті російського ринку. Вибір нового, глобального назви для KIA К5 обумовлений змінами в стратегії бренду, а також тим концептуальним, технічною освітою і емоційним перевагою, яке нова модель має над своєю попередницею.

Російські версії KIA K5 будуть доступні з двома бензиновими атмосферними рядними 4-циліндровими двигунами. Більш доступний мотор - оновлений 2,0 MPI з розподіленим уприскуванням розвиває потужність 150 к.с. і крутний момент 192 Нм, буде агрегатуватися з 6-ступінчастою автоматичною трансмісією з гидротрансформатором. Більш потужний новий силовий агрегат - 2,5-літровий з безпосереднім уприскуванням палива GDI (потужність 194 к. С., Крутний момент 246 Н * м) буде пропонуватися з 8-ступінчастою автоматичною гідромеханічною коробкою передач. Все KIA K5 для російського ринку будуть мати привід тільки на передні колеса.

Що стосується оснащення, то навіть в базі він вже високий. Незалежно від версії, седан має світлодіодні фари і денні ходові вогні, датчик світла, фронтальні і бічні подушки безпеки, а також шторки безпеки, систему курсової стійкості (ESC), фірмову інтегровану систему активного управління шасі KIA (VSM) і асистент старту на підйомі (НАС), а також систему попередження про екстрене гальмування (ESS) і круїз-контроль. Водій в реальному часі може отримувати інформацію про тиск в шинах завдяки системі контролю TPMS. Як і всі сучасні моделі KIA, К5 буде оснащуватися обладнанням системи зв'язку з екстреними службами ЕРА-ГЛОНАСС. На автомобіль встановлюється кондиціонер, зручне мультифункціональний рульове колесо і модуль Bluetooth для підключення мобільного телефону в режимі Hands free. Всі склопідйомники штатно оснащуються електроприводом. Базовою мультимедійною системою є система з радіо, USB-портом і шістьма динаміками.

No comments:

Post a Comment

Новий KIA Sorento отримає на російському ринку мотор V6

 Кросовер Kia Sorento нового покоління приїде в нашу країну з двома моторами: 2,5-літровим атмосферним бензиновим з розподіленим уприскуванн...