Saturday, October 3, 2020

Kia випустить електричну версію кросовера Kia Seltos

 У Мережі з'явилася інформація про те, що KIA готує Seltos в електронному вигляді EV

Індійське видання IndianAutosblog з'ясувало, що новий еклектичний KIA Seltos EV з'явився в таблиці новинок, які заплановані до випуску в другому кварталі 2020 року. Найімовірніше, електричний KIA Seltos EV буде пропонуватися ексклюзивно на китайському авторинку і може стати новою генерацією актуального KIA KX3 EV. Технічні характеристики моделі поки приховані. Варто нагадати, що актуальний KIA KX3 EV наводиться в рух 110-сильним електродвигуном, який живиться від літій-іонного акумулятора на 45,2 кВт * год, що забезпечує запас ходу до 300 км на одному заряді. Гранична швидкість електромобіля обмежена на позначці 150 км / ч, а маса автомобіля складає 1650 кг.

Експерти припускають, що Seltos EV може отримати базову і «дальнобійну» модифікації. Варіація з великим запасом ходу може бути обладнана 184-сильним електричним агрегатом від нового седана Elantra EV і акумуляторною батареєю на 56,5 кВт * год, що забезпечує запас ходу до 500 кілометрів. Виробництво електричного Seltos EV для авторинку Китаю почнеться вже в серпні 2020 року.

No comments:

Post a Comment

Новий KIA Sorento отримає на російському ринку мотор V6

 Кросовер Kia Sorento нового покоління приїде в нашу країну з двома моторами: 2,5-літровим атмосферним бензиновим з розподіленим уприскуванн...