Saturday, October 3, 2020

Новий KIA Sorento сертифікований для російського ринку

 KIA Motors Russia & CIS повідомляє про те, що завершилася російська сертифікація нового KIA Sorento , який пройшов всі випробування, передбачені при оформленні «Схвалення типу транспортного засобу» (ОТТС)

Дизайн Sorento значно змінився в порівнянні з попереднім поколінням моделі. Новий Sorento створений на новій платформі, яка дозволила збільшити колісну базу, ширину і довжину кузова, а також встановити високотехнологічні електронні асистенти.

На ринку кросовер буде пропонуватися з двома варіантами силових установок. Бензиновий двигун 2.5 MPI (2 497 куб. См, з багатоточковим уприскуванням палива) розвиває потужність 180 л. с. і крутний момент 232 Нм, агрегатується з 6 ступінчастою автоматичною коробкою передач Дизельний двигун 2.2 CRDi (2 151 куб. см, з паливною системою common rail) розвиває потужність 199 л. с. і крутний момент 440 Нм, агрегатується з новою 8 ступінчастою роботизованою трансмісією з двома мокрими зчепленнями. KIA Sorento буде доступний на російському ринку з переднім і повним приводом. Крім того, кросовер отримає на старті продажів два варіанти компоновки салону - п'ятимісний і семимісцевий.

No comments:

Post a Comment

Новий KIA Sorento отримає на російському ринку мотор V6

 Кросовер Kia Sorento нового покоління приїде в нашу країну з двома моторами: 2,5-літровим атмосферним бензиновим з розподіленим уприскуванн...